Impuls a l'emprenedoria femenina amb el programa 'Take Off'

L'Ajuntament i la XDESC posen en marxa un programa formatiu per a dones empresàries


  • Comparteix:

El programa té l'objectiu de promocionar l'emprenedoria en femení / Foto: RF Studio (Pexels)

El programa té l'objectiu de promocionar l'emprenedoria en femení / Foto: RF Studio (Pexels)

L'Ajuntament i la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat (XDESC) posen en marxa el programa 'Take Off'. Es tracta d'una iniciativa formativa gratuïta adreçada a dones empresàries de Sant Cugat que busca impulsar l'emprenedoria femenina. El programa vol crear aliances i facilitar noves habilitats i tècniques a les participants per estimular la creativitat i la generació d'idees. Les inscripcions estan obertes fins al 30 de setembre i dimarts s'ha organitzat una sessió informativa.

Durant dos mesos i 12 sessions, les participants podran impulsar el seu projecte mitjançant grups de treball, on rebran suport, acompanyament i formació, crearan sinergies, i compartiran inquietuds, coneixements i la seva experiència amb altres dones emprenedores. La presidenta de la XDESC, Marta Fàbregas, compara els neguits i la responsabilitat de ser dona emprenedora amb pilotar un avió. Amb el programa de 'Take off' assegura que s'ofereixen eines que ajuden 'a agafar alçada', com també ha detallat la tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila.

El programa, que és gratuït, vol aprofitar els beneficis del networking i l’intercanvi d’experiències per estimular la creativitat i la generació d’idees, i millorar les habilitats emprenedores de les participants. Es tracta d’un itinerari formatiu fet a mida i semipresencial guiat per dones expertes en les àrees a treballar.

El programa està previst per a 12 dones i començarà el 13 d'octubre fins al 18 de desembre. Per inscriure-s'hi, cal complir el formulari abans del 30 de setembre. També s'ha previst una sessió informativa online aquest dimarts a les deu del matí.




Marta Fàbregas

És un programa de capacitació que impulsa el teu projecte i t'ajuda a agafar alçada. Són dinàmiques de grups de treball, reps suport, acompanyament, comparteixes inquietuds amb dones emprenedores com tu, crees aliances.

Elena Vila

El que volem és donar suport, fer acompanyament i formació per impulsar l'emprenedoria femenina, per promoure el talent femení, la generació d'idees i l'intercanvi d'experiència. És un programa que forma part d'una de les línies d'actuació prioritàries per a aquesta regidoria i per a aquest govern, que és la de promoure la igualtat, que és la d'empoderar les dones i donar suport i promoure tot aquest talent i lideratge femení que tenim a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.