El PSC dóna suport a la vaga general del 20-J


  • Comparteix:

El partit dels socialistes creu que el decret de reforma de les prestacions de l'atur aprovat pel govern del PP no resoldrà la precarietat laboral sinó que només exercirà més pressió sobre els aturats. El PSC creu que el decret és un retrocés en els drets dels treballadors i dóna suport als sindicats en la seva convocatòria de vaga el 20 de juny.

El PSC crítica la manera com el govern central ha aprovat, sense comptar amb la opinió del agents socials, la reforma de les prestacions de l'atur. Segons els socialistes, el PP està demostrant uns tics autoritaris i ha donat el seu suport als sindicats per convocar la vaga del 20 de juny: Jordi Menéndez és el portaveu dels socialistes:

Jordi Menedez



Menéndez troba injustificable que el govern del PP amenaci de reformar el dret de vaga, quan es convoca una manifestació, i quatre dies més tard faci marxa enrere. Els socialistes creuen que José Maria Aznar ha confós la majoria absoluta amb la impunitat absoluta.

Jordi Menendez



El PSC creu que el decret falla en les formes però també en el contingut. En aquest sentit, creuen que retallarà les prestacions de desocupació i criminalitzarà els aturats. Segons dades facilitades pel PSC, Catalunya pateix un índex de precaritetat laboral del 26 %, quan la mitjana als països de la Unió Europea és del 12%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.