Grifols inicia l'assaig clínic d'un possible tractament contra la Covid-19

En aquesta prova hi participaran 500 pacients adults hospitalitzats per Covid-19 de 18 països


Temes relacionats

Grifols entrega els primers lots d'immunoglobulina anti Covid-19 per iniciar assaigs clínics aquest mateix estiu (29/jul/20)

Grifols crea un nou test per detectar més eficaçment el SARS-CoV-2 ( 5/mai/20)

Grifols treballa en un tractament per al coronavirus que preveu que estigui disponible al juliol (22/abr/20)

Grifols se suma a la lluita contra el coronavirus ( 5/mar/20)


  • Comparteix:

Imatge de la seu de Grifols a Sant Cugat / Foto: Google Maps

Imatge de la seu de Grifols a Sant Cugat / Foto: Google Maps

La companyia Grifols, amb seu a Sant Cugat, participa en un assaig clínic per a verificar un medicament contra la Covid-19. Es tracta d'un estudi internacional en el qual participen altres empreses farmacèutiques que posarà a prova el tractament amb 500 pacients adults hospitalitzats de 18 països diferents. El medicament està basat en plasma de donants que han superat la malaltia.

En concret, serà un assaig per avaluar la seguretat, tolerabilitat i l'eficàcia de la immunoglobulina hiperinmune anti-SARS-CoV-2 com a tractament potencial contra la Covid-19. És a dir, si el plasma tractat de persones que han superat la Covid-19 serveix com a neutralitzant del virus, tant com a mesura preventiva com a tractament.

"Estem molt orgullosos de com de ràpid ha pogut reaccionar la companyia en aquesta situació d'emergència", ha assegurat el president de la divisió Bioscience Industrial de Grifols, Eduardo Herrero, qui ha destacat que s'ha posat en marxa un programa a gran escala de recollida de plasma de convalescents de Covid-19 i produir aquesta immunoglobulina. Grifols també participa en 25 projectes més que investiguen possibles teràpies per tractar les diferents fases de la malaltia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.