Sant Cugat Comerç demana canvis en el sant Cugat Actiu


  • Comparteix:

La presidenta de Sant Cugat Comerç, Maria Eulàlia Egea, es reunirà en breu amb l'alcalde Lluís Recoder per a discutir les bases d'organització de la mostra 'Sant Cugat Actiu'. L'Associació de comerciants vol que les botigues i les grans empreses tinguin espais diferenciats a la fira.

Sant Cugat Comerç desitja que les botigues tinguin millor presència en la mostra "Sant Cugat Actiu". Una presència que s'ha vist perjudicada en les anteriors edicions de la fira, segons diu el comunicat signat per la presidenta de Sant Cugat Comerç, Maria Eulàlia Egea.

En el document, Egea afirma que l'organització de la mostra ha de "canviar sensiblement", ja que les botigues no poden participar en les mateixes condicions que les grans empreses:

Mª Eulàlia Egea

Una botiga amb un stand queda perduda si al costat es col.loca una empresa amb 3 stands


L'entrevista entre Egea i l'alcalde Lluís Recoder està prevista pel proper dia 25. Aquesta cita arriba després de la trobada que la presidenta de Sant Cugat Comerç va mantenir, fa dos mesos, amb el regidor de Comerç, Jaume Tubau per abordar el mateix tema. Des de llavors, l'entitat no havia rebut cap resposta. Ara, amb l'entrevista amb Recoder, l'entitat té una nova possibilitat per arribar a un acord:

Mª Eulàlia Egea

Tenim l'esperança que l'ajuntament entèn els nostres problemes i esperem a arribar a una solució i estem disposats a negociar


Malgrat que la mostra "Sant Cugat Actiu" encara no té data, l'Ajuntament ha assegurat que es farà en el decurs del 2003.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.