La ludoteca Volteretas abaixa la persiana a causa de la Covid-19

La propietària del negoci no podia assumir el lloguer després dels mesos de confinament


  • Comparteix:

La ludoteca Volteretas portava 3 anys en funcionament / Foto: Cedida

La ludoteca Volteretas portava 3 anys en funcionament / Foto: Cedida

La ludoteca Volteretas, ubicada al carrer de Sant Medir número 14, abaixa la persiana després de tres anys. La propietària de l'establiment, Belén Corono Campos, ha explicat a Cugat Mèdia que s'ha vist obligada a tancar perquè no pot assumir el pagament del lloguer després d'uns mesos complicats a causa de la pandèmia.

Belén Corono va obrir la ludoteca fa tres anys i, cinc mesos abans de la pandèmia, havia començat a "facturar el que necessitava". Al març, però, la situació dóna un gir i ha de tancar durant tres mesos a causa de l'estat d'alarma i el confinament domiciliari i es veu obligada a seguir pagant el 50% del lloguer i la llum. "El que tenia m'ho vaig anar gastant", remarca la propietària de Volteretas. Tot i demanar ajuda a l'Ajuntament "més d'una vegada", "l'únic" que rep és una noia que l'ajudava amb les xarxes socials del negoci.

La decisió de tancar definitivament arriba a l'octubre quan, el propietari del local, li torna a demanar el 100% del lloguer, tot i les peticions de Corono de rebaixar lleugerament el preu. Aquest divendres 30 d'octubre ha sigut l'últim dia que la ludoteca Volteretas ha obert.




Belén Corono

Just feia cinc mesos que estàvem facturant el que necessitava i just passa això. En haver de tancar tres mesos i seguir pagant lloguer i llum, el que tenia m'ho vaig anar gastant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.