Grifols augmenta un 14,7% els beneficis fins als 486 milions d'euros

Els ingressos del grup amb seu a Sant Cugat creixen un 7,8%, impulsats per la venda de derivats del plasma i tests per detectar la covid-19


Temes relacionats

Grifols inicia l'assaig clínic d'un possible tractament contra la Covid-19 ( 9/oct/20)


  • Comparteix:

Seu de Grifols / Foto: Google Maps

Seu de Grifols / Foto: Google Maps

Grifols ha registrat un benefici net de 486 milions d'euros entre gener i setembre, un 14,7% més respecte al mateix període de l'exercici anterior, mentre que els seus ingressos van experimentar un creixement del 7,8%, fins als 4.031 milions d'euros. Segons ha explicat la farmacèutica santcugatenca aquest dijous a través d'un comunicat, l'increment de les vendes es deu al comportament de la divisió Bioscience -l'àrea especialitzada en la producció de derivats del plasma- i la divisió Diagnostic, que durant aquests últims mesos ha comercialitzat un test molecular per detectar la Covid-19 a l'Estat. En el cas de la divisió Bioscience, els ingressos entre gener i setembre es van incrementar un 10,1% interanual, mentre que en l'àrea Diagnostic ho van fer un 2,3%.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.