Nova línia d'ajuts per a entitats culturals, juvenils i esportives afectades per la crisi de la Covid-19

L'Ajuntament hi destina una partida de 146.750 a euros i les entitats tenen 30 dies per sol·licitar-les


  • Comparteix:

Una imatge d'arxiu del pavelló de la Guinardera / Foto: Localpres - Jordi Garcia

Una imatge d'arxiu del pavelló de la Guinardera / Foto: Localpres - Jordi Garcia

Les entitats culturals, juvenils i esportives de Sant Cugat afectades per la crisi sanitària poden sol·licitar a partir d'aquest dimarts ajuts econòmics. Els diners surten d'una partida de l'Ajuntament de Sant Cugat de 146.750 euros que vol 'pal·liar els efectes de l'estat d'alarma' en aquelles entitats d'aquests sectors 'que s'han vist forçades a aturar la seva activitat o a restringir-la, que hagin experimentat un descens dels ingressos previstos o que hagin hagut d'incrementar les seves despeses per fer front a les mesures de seguretat'.

La partida per a les entitats juvenils i culturals és de 100.000 euros i cadascuna de les entitats podrà optar a un màxim de 10.000 euros. Els ajuts es poden sol·licitar telemàticament en aquest enllaç.

Pel que fa a l'àmbit esportiu, s'hi destinen 46.750 euros, amb un màxim de 6.000 per entitat. Es poden demanar a través d'aquest enllaç.

Les entitats interessades tenen 30 dies per fer les sol·licituds. Segons expliquen des de l'Ajuntament, si s'esgota la partida assignada, no s'ampliarà i es repartiran els diners proporcionalment entre les diferents entitats sol·licitants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.