Les grues de Sant Cugat mantindran la vaga tot i l'onada de fred


  • Comparteix:

La principal patronal de les asseguradores no assistirà a la reunió prevista per avui

La principal patronal de les asseguradores no assistirà a la reunió prevista per avui

Grues Sant Cugat mantindrà la vaga en el servei d'assistència en carretera, malgrat l'onada de fred prevista per aquests dies. L'aturada, que afecta al 99% dels gruistes de tot Catalunya, podria allargar-se indefinidament si es confirma que la patronal de les asseguradores no assisteix a la reunió per acostar posicions prevista per avui.

Després de la concentració que va reunir ahir prop d'un centenar de vaguistes a Montserrat, les coses no sembla que millorin gaire. Tot sembla indicar que la reunió entre vaguistes i patronal no se celebrarà avui, després que UNESPA, la principal associació d'empreses d'assegurances, ja hagi afirmat que no hi pensa assistir. Els responsables de la patronal diuen que s'han de negociar les tarifes cas per cas i empresa per empresa, i no pas fixar un preu unitari per totes les companyies de grues, com pretenen els vaguistes.

Aquesta aturada en les negociacions no ha caigut gens bé entre els gruistes, que fins ara veien amb moderat optimisme el futur de les seves reivindicacions. Escoltem el propietari de 'Grues Sant Cugat', Manel Álvarez.

Manel Álvarez

Fins ara erem optimistes perqué hi havia la reunió prevista però ara sembla que s'allargarà la vaga


Álvarez s'ha mostrat confiat en que es pugui arribar a un acord que satisfaci les expectatives dels empresaris de les grues i alhora s'ha felicitat del suport que s'està rebent de la gent. Segons afirma el propietari de 'Grues Sant Cugat', la gent s'està adonant del que costa un servei de grua i del que està cobrant el seu col·lectiu per part de les asseguradores.

A més, ha volgut tranquil·litzar els usuaris per l'onada de fred que s'acosta i ha explicat que el col·lectiu de vaguistes ja ha previst augmentar els serveis mínims en cas que hi hagi més problemes per causes meteorològiques. Escoltem Manel Álvarez.

Manel Álvarez

Hem parlat que si s'agreuja es faran uns serveis mínims més amplis, tampoc volem escanyar tothom


Recordem que fins ara els serveis mínims que es porten a terme es limiten a apartar els cotxes accidentats que puguin destorbar la circulació i que aquestes sortides no reporten cap benefici econòmic als gruistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.