Sant Cugat Comerç demana un Pla d'Ordenació d'Equipaments Comercials per potenciar el comerç local


  • Comparteix:

La presidenta de Sant Cugat Comerç, Mª Eulàlia Egea, ha alertat del tancament de 7 botigues a la ciutat en els darrers mesos. Per evitar situacions d'aquest tipus, l'entitat té previst demanar a l'ajuntament la creació d'un Pla d'Ordenació d'Equipaments Comercials.

Un total de 7 comerços s'han donat de baixa a l'Associació de Comerciants del Centre. La seva presidenta, Maria Eulàlia Egea, ha explicat un dels motius de tancament es la falta d'aparcament al voltant d'aquestes botigues.

Segons Egea, l'accesibilitat als establiments és un factor clau a l'hora d'anar a comprar. Una feina que, sovint, es veu agreujada per la gran quantitat d'obres que hi ha a la via pública. D'altra banda, Egea reconeix que els elevats preus dels lloguers dels locals també han provocat el tancament d'aquestes botigues:

Mª Eulàlia Egea

Els preus dels lloguers són impossibles


La presidenta de Sant Cugat Comerç, Mª Eulàlia Egea, considera que l'Ajuntament ha de posar remei a aquests problemes. Des de l'entitat local, es proposa la creació d'un POEC, un Pla d'Ordenació d'Equipaments Comercials que reguli l'establiment de botigues.

Segons Egea, un instrument com el POEC permetria que els diferents sectors tinguessin les mateixes oportunitats en el mercat:

Mª Eulàlia Egea

No té sentit que cada cop que es tanqui una botiga, s'obri un API


A banda del tancament de comerços, Sant Cugat Comerç ha alertat que alguns establiments es fusionen en un de sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.