Albert Vilardell, president de nou de la Cambra d'Indústria i Comerç de Terrassa pel període 2002-06


  • Comparteix:

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa ha constituït avui el ple de la nova legislatura. En el decurs d'aquest acte ha tingut lloc la ratificació d'Albert Vilardell, com a president de l'ens cameral. El primer objectiu que es marca la nova legislatura és la creació immediata de la delegació a Sant Cugat.

Les fites que proposa el nou exercici de la Cambra passa per potenciar els serveis d'assessoria a les empreses i incrementar els cursos de formació dels directius de les empreses. El president de la Cambra, Albert Vilardell, ha remarcat la importància de la introducció de les empreses en el mercat estranger.

Però, el principal objectiu de la nova legislatura és la creació de la delegació cameral a la nostra ciutat. Albert Vilardell:

Albert Vilardell

El primer objectiu de la nova legislatura serà crear una delegació de la Cambra a Sant Cugat


El president de la Cambra també vol incidir en els punts més febles de la demarcació. Vilardell apunta un refredament de l'economia que podria solucionar-se amb una correcta retallada de costos per part de les empreses.

No obstant, la veritable preocupació de la Cambra es centra en el capítol d'infraestructures. Vilardell demanda l'arribada del Quart Cinturó i, sobretot, del TGV:

Albert Vilardell

Em causa molta tristesa que el TGV vagi tan lent en la seva arribada


El ple de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa s'ha constituït avui. La sessió també ha servit per ratificar, per unanimitat Albert Vilardell, com a president de la Cambra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.