Dues santcugatenques treuen forces del confinament per crear un negoci pioner a Espanya

L'empresa Pool & Tina es dedica a la fabricació i comercialització de piscines domèstiques d'acer galvanitzat


  • Comparteix:

Piscines d'acer galvnitzat de l'empresa Pool&Tina / Foto: Pool&Tina

Piscines d'acer galvnitzat de l'empresa Pool&Tina / Foto: Pool&Tina

La Sandra Vidal i l'Anna Mas, les dues santcugatenques, són les fundadores de Pool & Tina. Es tracta d'una empresa dedicada a la comercialització de piscines d'acer galvanitzat, un negoci originari dels Estats Units. La idea per fundar aquesta empresa sorgeix arran del confinament i la necessitat de tenir un 'bassal' on remullar-se i que fos sostenible per part d'una de les fundadores. Aquestes piscines d'acer eren antigament abreuadors pel bestiar i degut al seu preu, estética i material van acabar instal·lant-se a cases particulars. Els valors de l'empresa giren entorn al aspecte estètic del producte i el compromís medi ambiental. Es tracta d'un tipus de piscina importat desde els Estats Units i actualment són l'única empresa que comercialitza aquest tipus de producte a Espanya.

Les dues dones fundadores no es coneixien i la seva decisió d'obrir aquest negoci sorgeix de la casualitat i les ganes de treballar després de la pandèmia. La Sandra va ser qui va tenir la idea però sense l'ajuda de l'Anna no hagués estat capaç de portar a terme el seu projecte. És quelcom complicat gestionar aquest negoci donat que es tracta d'un producte novedós a Espanya i el fet d'haver-lo d'importar i transportarlo per tot el territori no és una tasca sencilla. Al tractar-se d'una piscina metàlica rigida, el transport supossa una de les adversitats més complexes a les que han de fer front, ens diuen.


Sandra Vidal

Feia temps que buscava una psicineta o un charquet d'aigua per casa, però les piscines que trobava, com no tinc molt d'espai ni pressupost, eren les de plàstic i no m'agradaven. Investigant, investigant vaig trobar aquest producte i no vaig parar fins a portar-lo. Vaig intentar fabricar-ho aquí, vaig intentar trobar-ho per tot Europa però no hi havia manera. Al final vaig contactar amb Estats Units i de mica en mica ens vam anant entenent fins que al final les hem portat i hem muntat l'empresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.