Joan Franquesa no repetirà com a president de Sant Cugat Empresarial

Després de sis anys al capdavant de l'associació santcugatenca, el 17 de juny l'assemblea escollirà un nou president


Temes relacionats

Joan Franquesa, nou president de Sant Cugat Empresarial (12/jun/15)


  • Comparteix:

Joan Franquesa ha sigut president de Sant Cugat Empresarial durant sis anys / Foto: Localpress

Joan Franquesa ha sigut president de Sant Cugat Empresarial durant sis anys / Foto: Localpress

Joan Franquesa, president de Sant Cugat Empresarial els últims sis anys, no es presentarà a la reelecció. Aquest divendres ha comunicat la seva decisió durant l'última junta directiva del mandat, que s'ha dissolt i ha convocat eleccions per al pròxim 17 de juny, el dia de l'assemblea general de l'associació empresarial santcugatenca. El procés de presentació de candidatures estarà obert fins al 31 de maig. La junta que sorgeixi d'aquests comicis tindrà un mandat de tres anys.

Franquesa ha explicat a Cugat Mèdia que quan va acceptar el càrrec, fa sis anys, "no esperava que succeís tot el que ha succeït". Franquesa es referia a la gestió de la pandèmia que, segons ha dit, "ha estat una tasca necessària i imprescindible d'escoltar, intentar ajudar, canalitzar, mediar i donar suport a les empreses". Tot i això, l'empresari també ha recordat "que aquests darrers anys també vam haver de gestionar un altre tema molt complex com les vagues arran de l'u d'Octubre".

Sobre la pròxima persona que ocupi la presidència, Franquesa ha assegurat que "Sant Cugat hi sortirà guanyant" i que "qualsevol membre de l'actual junta, podria ser el president".

Franquesa va arribar a la presidència de Sant Cugat empresarial l'11 de juny de 2015 per substituir Frederic Boix, que havia estat deu anys al capdavant de l'entitat.







Joan Franquesa

Si fem balanç dels darrers anys, realment quan vaig acceptar el càrrec no esperava que succeís tot el que ha succeït. Evidentment el més greu ha estat la gestió de la pandèmia, però també vull recordar que en aquests darrers anys també vam tenir tots els fets d'octubre, i gestionar-ho també va ser complex.

Joan Franquesa

Jo crec que amb el futur president pujarem un esglaó més dins del món de la representació empresarial, i òbviament hi ha molts candidats, qualsevol membre de l'actual junta podria ser president. Jo crec que Sant Cugat hi sortirà reforçat amb la futura junta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.