Un nou restaurant amb cuina de mercat obre portes al centre de Sant Cugat

Els propietaris del restaurant Ébano de Bellaterra traslladen la proposta a la ciutat i inauguren l'Ebanito

El restaurant Ebanito es troba al carrer de Santiago Rusiñol / Foto: Cugat Mèdia

Economia

Publicat el 10/jul/21 per Clara Bardají

Un nou restaurant ha obert portes al centre de Sant Cugat. Ebanito, una proposta de cuina de mercat i de productes de temporada, es troba al carrer de Santiago Rusiñol, número 41, des de finals de maig. Els propietaris d'Ébano Restaurant, a Bellaterra, van portar la seva proposta al municipi, tot i que aquesta es diferencia en l'oferta gastronòmica, les instal·lacions i en el tipus de servei, que és 'més dinàmic'. Així ho ha explicat el responsable d'operacions i cofundador del restaurant, Tomas Mateu, a Cugat Mèdia.

També ha remarcat que, tot i les diferències entre el restaurant de Sant Cugat i el de Bellaterra, al nou establiment es manté la "qualitat de producte i d'elaboració".

Traslladar la proposta al centre de Sant Cugat va ser una "aposta personal", explica Mateu, perquè consideraven que, tot i que hi ha molts restaurants a la ciutat, hi havia "una mancança d'oferta gastronòmica d'aquest nivell". El cofundador d'Ebanito també ha destacat que "gran part" dels clients de Bellaterra són de Sant Cugat.


DECLARACIONS

Tomas Mateu

Creiem que hi havia mancança d'oferta gastronòmica d'aquest nivell a Sant Cugat, hi ha molt oferta però potser no d'un perfil més alt, i vam creure que seria un bon lloc perquè gran part dels nostres clients de Bellaterra formen part d'aquesta zona.

Your browser doesn’t support HTML5 audio