Els Premis Cambra 2021 tornen a Sant Cugat després d'un any d'aturada

El certamen, que serà al Teatre-Auditori, commemora el 135è aniversari de la Cambra de Terrassa amb l'estrena de l'obra 'Històries de la Cambra'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu Premis Cambra 2019 / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu Premis Cambra 2019 / Foto: Localpres

Els Premis Cambra 2021 arriben al Teatre-Auditori Sant Cugat aquest dimecres, a les 19 h. Per commemorar els 135 anys d'història de la Cambra de Terrassa, el certament estrena l'obra de teatre 'Històries de la Cambra', escrita per Sergi Pompermayer i dirigida per Miquel Gorriz, i, amb la qual, la Cambra vol mostrar el seu suport al sector cultural, que ha estat un dels més castigats per les restriccions derivades de la pandèmia.

L'any passat no es va poder celebrar la cerimònia dels Premis Cambra a causa de la Covid-19, per això, amb l'edició d'enguany, la institució espera recuperar certa normalitat. L'acte, a més, s'adaptarà a les mesures sanitàries.

Durant els Premis Cambra d'enguany s'atorgaran dos reconeixements. D'una banda, el Premi Cambra a la 'Millor resposta empresarial davant la Covid-19', que reconeixerà aquella empresa o entitat de l'àmbit socioeconòmic que s'hagi adaptat als reptes laborals que ha plantejat la pandèmia durant l'últim any, ja sigui per la implantació del teletreball, donatius o implicació directa del seu personal, entre altres. D'altra banda, es lliurarà el ja habitual Premi Cambra al 'Lideratge empresarial', el qual distingirà la persona que hagi desenvolupat i contribuït, com a empresari o empresària, a projectar una empresa o grup empresarial a un nivell rellevant dins de la demarcació de la Cambra.

La segona part de l'acte d'aquest dimecres és l'estrena inèdita de l'obra teatral 'Històries de la Cambra', que aprofundeix en el passat, el present i el futur de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, la més antiga de Catalunya.

L'Ajuntament de Sant Cugat s'ha incorporat enguany com a un dels patrocinadors de l'esdeveniment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.