Leyton Iberia trasllada les seves oficines de Barcelona a Sant Cugat

La multinacional ha llogat una oficina de 1.684 metres quadrats al complex empresarial Sant Cugat Nord


  • Comparteix:

Imatge del complex empresarial / Foto: Google Street

Imatge del complex empresarial / Foto: Google Street

Leyton Iberia ha traslladat les seves oficines de Barcelona al complex empresarial Sant Cugat Nord, a la plaça de Xavier Cugat de Can Sant Joan. La multinacional, especialitzada en assessoria i finançament a la innovació, la fiscalitat i costos laborals, assessorada per Forcadell, ha llogat una oficina de 1.684 metres quadrats en aquest parc empresarial, propietat de Colonial.

La necessitat d'espai a causa del creixement exponencial previst per als pròxims anys ha portat a Leyton a canviar la ubicació i apostar per un complex empresarial.

Segons Manel de Bes, director del departament d'oficines de Forcadell, "aquesta operació demostra la voluntat de les empreses en buscar edificis que proporcionin entorns de treball sostenibles i amb certificats de benestar". En aquest sentit, De Bes pronostica que els edificis amb espais exteriors, i serveis per als seus inquilins, "guanyaran presència en un mercat que busca atraure els treballadors de nou a les oficines".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.