Sant Cugat Empresarial i l'Ajuntament s'alineen en l'estratègia per a la implantació d'empreses

Crearan una comissió per treballar i fer seguiment de les estratègies de promoció econòmica i empresarial


  • Comparteix:

Imatge de la reunió / Foto: Ajuntament

Imatge de la reunió / Foto: Ajuntament

Sant Cugat Empresarial i l'Ajuntament crearan una comissió de treball per acordar estratègies conjuntes i fer seguiment de les problemàtiques de la ciutat en matèria econòmica i empresarial. Així ho ha han acordat les dues parts després d'una reunió, a la qual s'ha tractat, entre d'altres, els retards en l'atorgament de llicències urbanístiques.

De fet, l'Ajuntament té previst que aquest setembre s'incorporin 14 tècnics més per agilitzar els tràmits. Això ha de facilitar la implantació d'empreses a la ciutat, un dels aspectes per als quals es crearà aquesta nova comissió de seguiment. A més, el consistori ha posat en marxa el nou servei d'aterratge empresarial.

L'objectiu és, ara, treballar conjuntament i fer seguiment en l'estratègia d'implantació territorial d'empresa i la millora dels parcs empresarials.

A la reunió, hi han assistit l'alcaldessa, Mireia Ingla; la tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila; el nou president de Sant Cugat Empresarial, Jaume Vives, i el president sortint, Joan Franquesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.