El lideratge femení en l'era digital, epicentre de la nova edició del congrés 'Women Evolution'

La trobada serà aquest dijous a la seu d'EsadeCreàpolis


  • Comparteix:

Una imatge de l'edició de l'any passat de Women Evolution/Foto: Cugat Mèdia

Una imatge de l'edició de l'any passat de Women Evolution/Foto: Cugat Mèdia

El congrés 'Women Evolution' se celebrarà aquest dijous a la seu d'EsadeCreàpolis a Sant Cugat. L'edició d'enguany se centrarà en el lideratge femení a l'era digital, des de la salut i la innovació empresarial, i s'hi podrà assistir tant de manera presencial com en línia. Amb un programa repartit en vuit blocs, hi participaran dones com la presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Roca; la degana del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, Maria Eugènia Gay; i l'especialista en ginecologia i obstetrícia a Quirónsalud Rebeca Beguería.

El congrés començarà a 8.30 h i, després d'una presentació en què entre d'altres intervindrà l'alcaldessa, Mireia Ingla, s'encetarà al primer bloc, titulat 'We Entrepreneur'. En aquest cas, qui parlarà serà la tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila.

CONSULTA EL PROGRAMA DEL WOMAN EVOLUTION 2021

El 'Women Evolution' continuarà amb 'Women Leaders. New Technologies to Grow', amb un diàleg entre Mònica Roca i Laura Ros, directora general de Volkswagen Espanya.

A continuació, 'We Strategic'. Anirà a càrrec del periodista Marcel Gorgori. I passades les 12 h serà el torn de 'WE Health & Balance', on l'exconsellera Marina Geli moderarà una xerrada entre les doctores Rebeca Beguería, especialista en ginecologia i obstetrícia a Quirónsalud; Mireia Ruíz, cap del servei de cirurgia plàstica, reparadora i estètica de l'Hospital Quirónsalud de Barcelona; i Iratxe Díaz, country Manager de Pharma Nord Espanya.

Al bloc 'We Talks Negocios, Innovación, e Internacionalización', es podrà escoltar a Elena Foguet, directora de negoci a Value Retail (La Roca Village- Las Rozas Village ); Marta Vidal, CEO de Vallformosa; i Ernesto Caccavale, fundador i director general de SChina.eu. Després serà el torn de 'WE Network in Health', que comptarà amb la participació de membres de l'Hospital Sant Pau, Mujeres Farma i del Parc Taulí. L'últim blog estarà dedicat al màrqueting.

A banda, s'entregaran els premis del congrés, que distingeixen cinc dones referents en els seus àmbits professionals:
  • Maria Eugènia Gay, degana del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB)
  • Josi Hernansáez Gibert, formadora i CEO d'Agimapeople-WMP
  • Mònica Roca, presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona
  • Cristina Oliva, directora del Campus Ciutadella UPF
  • Guillermina Baeza, empresària de la moda. Fundadora de la marca Guillermina Baeza. Premi d'honor del jurat.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.