L'atur encadena el novè mes consecutiu de reducció a Sant Cugat

Hi ha 2.484 persones en situació d'atur, 122 menys que el mes anterior


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

L'atur continua reduint-se a Sant Cugat en una tendència iniciada ara fa 9 mesos. La ciutat ha tancat l'octubre amb 122 persones menys desocupades, un 10,87% menys que el mes anterior, segons les dades de l'Observatori del Treball i Model Productiu de la Generalitat. Així, un total 2.484 persones es troben en situació d'atur, un 26,66% menys que fa un any.



Al Vallès Occidental, també s'experimenta un nou descens amb 602 menys en situació d'atur, a la qual es troben un total de 48.262 persones. Es tracta d'11.136 menys respecte fa un any.

En el cas de Catalunya, l'atur registrat baixa per vuitè més consecutiu i cau en 510 persones a l'octubre, un 0,13% menys que al setembre, segons les dades publicades aquest dimecres pel Ministeri de Treball i Economia Social. És la primera vegada que l'atur es redueix un mes d'octubre respecte als mesos d'estiu a àmbit català des del 2007. Tot i això, aquest tradicional increment al mes d'octubre no es dona habitualment a Sant Cugat, ja que està vinculat a la finalització dels contractes d'estiu normalment vinculats al sector turístic i de serveis.

En total, hi ha 377.960 catalans desocupats, una reducció del 22% respecte a l'octubre de l'any passat, en plena segona onada, i que suposa 106.599 persones menys a les llistes de l'atur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.