El bar Zum-zum de la plaça Augusta té nous propietaris

L'Imma i el Mon han traspassat el local a la Marta, l'Irma i el Gil per jubilació


  • Comparteix:

La Irma i la Marta, dues de les noves propietàries del Zum-zum / Foto: Cugat Mèdia

La Irma i la Marta, dues de les noves propietàries del Zum-zum / Foto: Cugat Mèdia

El Zum-zum Sant Cugat, ubicat a la plaça Augusta, té nous propietaris. La Marta, la Irma i el Gil han agafat el relleu a l'Imma i el Mon, que han traspassat el local per jubilació. Així, a partir d'ara, la santcugatenca Irma López serà la cara que més veurà la clientela, tot i que aquesta també comptarà amb la seva germana, la Marta, i el seu cunyat, el Gil. Els tres s'enfronten il·lusionats a aquesta nova etapa i agraeixen totes les facilitats i el bon tracte rebut per part dels antics propietaris.

"Tot va començar fa tot just dos mesos", explica la Marta. "Estàvem un dia a la terrassa del bar prenent alguna cosa, vam veure el cartell de traspàs i ens vam animar a preguntar", afegeix.

Tot i aquesta aparent espontaneïtat, la Irma té més de deu anys d'experiència en hostaleria i, de fet, va estudiar cuina, "tot i que sempre he gaudit més a sala", diu. Tots tres tenen la idea de seguir en la mateixa línia que l'antic Zum-zum, tot i que, com diu la Irma, "és inevitable que aportem coses de la nostra personalitat a l'ambient i a la carta".

Pel que fa als horaris, obriran de 9 h a 22 h, o de 9 h a 23 h, segons el dia, i tancaran diumenge a la tarda i dilluns.


Marta López

Ha estat tot molt fàcil, estem molt contents d'una banda i de l'altra. La inauguració la vam fer conjunta, va ser una mica una celebració del traspàs. I han seguit venint els seus antics clients.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.