Intersport es trasllada a Sant Cugat després de vendre la seu de Rubí

La plantilla començarà a treballar al Sant Cugat Business Park, davant del Centre Comercial, el 22 de novembre


  • Comparteix:

Imatge del Sant Cugat Business Park / Foto: Google Maps

Imatge del Sant Cugat Business Park / Foto: Google Maps

La seu d'Intersport Espanya es trasllada de Rubí a Sant Cugat el pròxim divendres 19 de novembre, segons ha avançat la revista esportiva CMDsport. Fa una setmana l'organització va signar el contracte de venda de les seves instal·lacions de Rubí a un fons inversor per 5 milions d'euros i, paral·lelament, ha negociat el lloguer d'un local situat a l'àtic d'un dels edificis del Sant Cugat Business Park, davant del Centre Comercial Sant Cugat. Aquest nou emplaçament, que els treballadors ocuparan a partir del dilluns 22 de novembre, compta amb una superfície de 1.000 metres quadrats.

La venda de la seu de Rubí, juntament amb una ampliació de capital de 265.000 euros, respon a la necessitat de la multinacional de guanyar solidesa econòmica. El passat juliol, el president d'Intersport Espanya, Oriol Tomás, reconeixia a CMDsport, amb relació a la situació financera de l'organització que hi havia "problemes però també solucions".


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.