Les plusvàlues municipals i la vaga dels interins, a la tertúlia 'El Gall del Monestir'

Tots els partits estan d'acord que no es pot solucionar el problema dels interins fent-los fixes a tots sense cap concurs


  • Comparteix:

La tertúlia política de Cugat Mèdia d'aquest dimecres ha girat al voltant de dos temes: per un costat de com el nou mètode de càlcul de l'impost de les plusvàlues afectarà els pressupostos del 2022 de l'ajuntament de Sant Cugat; i per l'altre de la propera vaga dels treballadors interins del sector públic prevista pel 30 de novembre. En el primer tema el regidor del PSC, Pere Soler, com a primer tinent d'alcaldia, ha explicat com han refet els comptes que aviat presentaran als partits de l'oposició per poder aprovar-los abans d'acabar l'any. En el segon, tots els partits presents -ERC no ha participat en la tertúlia- han estat d'acord que la solució a l'abús de l'interinatge no pot passar per fer-los fix a tots sense passar per cap concurs d'oposició públic.

ESCOLTA-HO

A la tertúlia d'aquest dimecres han participat Joan Puigdomènech, regidor de Junts per Sant Cugat; Pere Soler, regidor del Partit dels Socialistes; Sergio Blázquez, regidor de Ciutadans; i Marco Simarro, regidor de la CUP. ERC no hi ha participat perquè tots els membres del partit han acompanyat el santcugatenc Raül Romeva a declarar davant el jutjat número 18 pel cas de les despeses del departament d'Exteriors quan ell n'era el conseller.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.