Els comerciants locals fan un balanç negatiu de les rebaixes d'hivern

La Federació d'Associacions de Comerciants espera que el POEC inclogui algunes propostes per millorar futures campanyes de rebaixes

Economia

Publicat el 1/mar/05 per Carme Contreres

La Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat s'ha mostrat decebuda pels resultats de les rebaixes d'hivern a la nostra ciutat. Després d'un inici de campanya força bo, els comerciants locals no han vist satisfetes les seves expectatives, i ara esperen que el POEC reculli les propostes dels botiguers per millorar les properes campanyes.

Les rebaixes d'hivern d'aquest 2004-2005 no han estat satisfactòries per al comerç local, que no ha complert amb els objectius que s'havia marcat a l'inici de la campanya.

Des de la Federació d'Associacions de Comerciants no troben una causa única d'aquests decebedors resultats, però apunten que el mes de gener ha acabat amb un balanç molt escàs de vendes. Sentim el president de l'Associació, Josep Lluís Galvany, en declaracions al magazín 'Barra Lliure' d'aquesta emissora.

Josep Lluis Galvany

El que ha passat és que les rebaixes van començar molt bé però després, mica en mica, es van anar diluint. Després de les festes de Nadal, el mes de gener ha estat dolent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els comerciants han demanat que es retirin ja les segones rebaixes d'hivern ja que perjudiquen als petits comerciants. A més, des de la Federació esperen que el POEC que està enllestint l'Ajuntament reculli les idees dels botiguers per, entre d'altres coses, millorar els resultats de les properes rebaixes d'hivern. En aquest sentit, Josep Lluís Galvany creu que s'hauria de canviar el sistema de les rebaixes, tot i que encara no hi ha una proposta concreta.

Josep Lluis Galvany

S'hauria de canviar el sistema de les rebaixes. L'Associació de Botiguers de Catalunya va apuntar alguna cosa en aquest sentit, però no puc dir res més perquè encara no n'hem parlat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Galvany ha explicat que el Pla d'Ordenació d'Equipaments Comercials, el POEC, influirà en la reordenació de les futures rebaixes a partir del recull d'idees dels comerciants i de l'estudi que realitzarà l'Ajuntament.