Segon mes de retallada de l'atur a Sant Cugat després de l'ascens habitual del gener

La xifra d'aturats el mes de març se situa en 2.339 persones, 1.127 menys que fa un any


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una oficina del SEPE / Foto: ACN

Imatge d'arxiu d'una oficina del SEPE / Foto: ACN

A Sant Cugat hi ha 33 persones menys apuntades a les llistes de l'atur. El mes de març, igual que va passar al febrer, la dada es va reduir a la ciutat, després de l'habitual augment del mes de gener per les feines estacionals de Nadal. Amb aquestes 33 persones menys, actualment a Sant Cugat n'hi ha 2.339 a l'atur, 1.127 menys que el mes de març de 2021. Des del mes de novembre el nombre d'aturats a la ciutat es manté força estable, amb petites oscil·lacions.



L'atur registrat a Catalunya baixa al març i cau en 174 persones, un 0,05% menys que al febrer, en un mes marcat per l'inici de la guerra a Ucraïna i les protestes contra l'alt preu de l'energia. En total, hi ha 371.486 catalans desocupats, una reducció del 26,5% respecte del març del 2021, segons les dades publicades aquest dilluns pel Ministeri de Treball. De fet, la xifra d'atur registrat és la més baixa en el mes de març des del 2008. Per altra banda, el nombre d'afiliats a la Seguretat Social puja en 25.922 persones aquest mes i s'han creat 153.546 feines més que fa un any (4,55%). Al conjunt de l'Estat l'atur ha baixat en 2.921 persones (-0,09% respecte al febrer) i ha assolit el rècord d'un 30,7% de contractes indefinits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.