Estudi d'Intercom: Les empreses ofereixen sous un 6,5% més baixos


  • Comparteix:

Les empreses ofereixen salaris un 6 i mig per cent més baixos respecte els de l'any passat segons un infome de l'empresa santcugatenca Intercom. L'estudi també reflecteix que, en canvi, les expectatives salarials dels treballadors han crescut un 2 coma 3 per cent.

Segons un estudi elaborat a través d'Infojobs, una de la divisions d'Intercom, la diferència de sous s'ha registrat, sobretot, en l'àmbit del dret, on els sous han baixat un 18 per cent. El segueixen de ben aprop aquelles ocupacions relacionades amb els productes de consum, que pateixen un descens del 15 3% i l'Electrònica de consum que també baixa un 12%.

Aquesta retallada en el salari s'experimenta en tots els sectors, a exepció de l'aeronàutica, el hardware i el transport amb augments que van del 5 a l'11 per cent.
L'estudi també posa de relleu que el número d'aturats que busquen feina a través d'aquest canal ha baixat un 4 per cent, mentre que puja el de llicenciats i especialment els joves d'edats entre els 25 i 30 anys.

Infojobs, empresa líder del seu sector a l'Estat, ha elaborat aquest estudi a partir de la seva borsa de clients amb 850 mil candidats i 20 mil ofertes de feina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.