Xavier Panés assumeix la presidència de la Cecot amb l'objectiu d'adequar els gremis empresarials al segle XXI

El líder de la patronal vallesana demana a les administracions treballar plegats per superar l’actual entrebanc econòmic


  • Comparteix:

Xavier Panés / Foto: ACN

Xavier Panés / Foto: ACN

El nou president de la patronal vallesana Cecot, Xavier Panés, ha assumit aquest dimecres el càrrec en una assemblea extraordinària electoral que l'ha ratificat per unanimitat. Panés era l'únic aspirant a rellevar l'històric Antoni Abad, que posa fi a 17 anys en el càrrec. Després de prendre possessió, Panés s'ha proposat 'implementar' el pla estratègic iniciat durant el mandat del seu antecessor per tal 'd'adequar els gremis empresarials a la realitat del segle XXI'. Panés també ha estés la mà a les administracions públiques per treballar plegats amb l'objectiu de revertir l'entrebanc econòmic actual, provocat per l'encariment de preus. 'Si les empreses van bé, el país anirà bé', ha sentenciat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.