Mercedes-Benz estrena nou concessionari a Sant Cugat

El nou espai és molt més ampli que les anteriors instal·lacions per donar un millor servei al client, tant en la part comercial com en la post-venda


  • Comparteix:

Imatge del nou espai que té Cars Barcelona i Mercedes-Benz a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del nou espai que té Cars Barcelona i Mercedes-Benz a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Cars Barcelona, el concessionari de Mercedes-Benz a l'àrea metropolitana de la capital catalana, ja ha estrenat les seves noves instal·lacions a Sant Cugat. L'empresa s'ha traslladat de l'avinguda de les Corts Catalanes al número 10 del carrer de Cerdanya per oferir un millor servei al client, tant en la part comercial com en el taller.

El nou espai, construït des de zero al costat d'Ametller Origen, consta d'uns 4.500 metres quadrats i, per tant, és molt més ampli que les anteriors instal·lacions. De fet, segons ha explicat a Cugat Mèdia la gerent de Cars Barcelona, Marga Gavilán, se'ls "havia fet petita" per oferir un servei integral al client, tant al que vol comprar un cotxe com al que necessita passar pel taller. A més, les noves instal·lacions, que han obert aquesta setmana, són més "digitals", adaptant-se als canvis socials, amb espais oberts i diàfans.

El trasllat s'ha endarrerit més del previst per culpa de la pandèmia, després de tres anys d'obres.


Marga Gavilán

El que volem és donar un millor servei al client. La instal·lació on estàvem abans se'ns havíem quedat petita. Aquesta nova és més àmplia, més dinàmica, de 4.500 metres quadrats, molt digital, molt domòtica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.