La primera agrupació empresarial de Sant Cugat es constituirà a finals d'aquest mes


  • Comparteix:

L'objectiu és reforçar el teixit empresarial i potenciar així l'eix de la B-30

L'objectiu és reforçar el teixit empresarial i potenciar així l'eix de la B-30

L'agrupació d'empresaris de Sant Cugat està cada dia més a prop de ser una realitat. Així ho ha afirmat el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Hisenda, Jordi Joly, que ha explicat que el proper dia 30 es farà la reunió constituent d'aquesta associació. L'objectiu és consolidar un teixit empresarial cada cop més fort que permeti potenciar l'eix econòmic de la B-30.

La voluntat de crear una associació d'empresaris de Sant Cugat està cada dia més a prop de ser una realitat. D'aquesta manera, es vol reforçar encara més el dinamisme d'aquest eix econòmic de la B-30, actualment un dels més dinàmics de Catalunya. L'agrupació d'empresaris de Sant Cugat està cada dia més a prop de ser una realitat.

Així ho ha afirmat el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Hisenda, Jordi Joly, que ha explicat que el proper dia 30 es farà la reunió constituent d'aquesta associació. L'objectiu és consolidar un teixit empresarial cada cop més fort que permeti potenciar l'eix econòmic de la B-30., que ha afegit que el proper dia 30 ja hi haurà la reunió constituent d'aquesta nova associació, de la qual ja s'han redactat els estatuts. Per a Joly, aquesta entitat persegueix uns objectius molt similars als del fòrum Santcugatribuna: potenciar la relació entre les empreses i també la relació entre aquestes i les administracions.

<--tall!-->

El tinent d'alcalde ha assegurat també que ja hi ha molts empresaris del municipi que han manifestat el seu interès per formar part d'aquesta associació, i que espera que poc a poc se n'hi vagin afegint molts d'altres.

D'altra banda, Joly també ha fet una valoració molt positiva del fòrum empresarial Santcugatribuna, que enceta l'any 2005 amb la voluntat de continuar potenciant aquest eix econòmic paral·lel a l'autopista i una marca de referència pròpia pels municipis que l'integren.

Pel que fa a les properes edicions del Santcugatribuna, el tinent d'alcalde assegura que el repte és mantenir un bon nivell de les conferències. En aquest sentit, alguns dels propers ponents seran l'economista Xavier Sala Martí, recentment guardonat amb el Premi Príncep d'Astúries d'Economia, que visitarà la nostra ciutat el 29 d'abril, i el president de Repsol i del Cercle d'Economia, Antoni Brufau, previst per abans de l'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.