Cars Barcelona obre les portes del seu nou concessionari a Sant Cugat

La inauguració de l'establiment, que compta amb 5.500 metres quadrats dividits en tres plantes, ha tingut lloc aquest dijous


Temes relacionats

Mercedes-Benz estrena nou concessionari a Sant Cugat (11/jul/22)


  • Comparteix:

La inauguració del nou local de Mercedes-Benz a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

La inauguració del nou local de Mercedes-Benz a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El concessionari de Mercedes-Benz, Cars Barcelona, ha inaugurat oficialment les seves noves instal·lacions a Sant Cugat. El nou espai, construït des de zero al número 10 del carrer de Cerdanya, al costat d'Ametller Origen, consta d'uns 5.500 metres quadrats distribuïts. La directora de Cars Barcelona, Marga Gavilán, ha celebrat l'obertura de l'establiment després de quatre anys d'obres, i ha explicat que aquesta és la segona botiga més gran de les quatre que Cars Barcelona té a l'àrea metropolitana.

A l'acte inaugural, que ha tingut lloc aquest dijous al vespre, s'hi han acostat desenes de persones per conèixer aquest nou espai. La vetllada ha comptat amb una actuació dels Brodas Bros, un pica-pica i els parlaments de Gavilán i d'altres membres de l'equip directiu de Mercedes-Benz i Quadis.


Marga Gavilán

Per nosaltres és un moment molt especial. Hem estat quatre anys d'obres i per fi veiem la llum. És un dia molt especial, perquè podem acollir per fi els clients de Mercedes-Benz a Cars Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.