Sant Cugat reconeixerà les empreses de referència del municipi

La 1a Nit del Teixit Econòmic tindrà lloc el 3 de novembre al Teatre-Auditori

Cartell de la iniciativa / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Economia

Publicat el 26/oct/22 per Sergi Crusells

La 1a Nit del Teixit Econòmic de Sant Cugat donarà un reconeixement públic a diverses entitats referents a la ciutat a més de ser un espai de trobada entre el comerç i l'empresa. L'acte se celebrarà el 3 de novembre a les 19.30 h al Teatre-Auditori i comptarà amb la presència del president de la Generalitat, Pere Aragonès. També hi seran presents l'alcaldessa Mireia Ingla; el primer tinent d'alcaldia, Pere Soler; i la tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica i Comerç, Elena Vila, així com diversos representants del teixit econòmic de Sant Cugat.

L'acte està organitzat per l'Ajuntament de Sant Cugat sota el lema 'Passió pel que som' i servirà per "homenatjar" l'activitat de les empreses, comerços, persones emprenedores i associacions per ser una referència al municipi. També es posarà en relleu empreses que han estat presents a Sant Cugat al llarg de més de 50 anys.

A més d'aquests reconeixements, l'Ajuntament també vol que sigui un espai d'unió entre empreses i comerç. Per això ha organitzat diversos diàlegs amb diverses empreses establertes a Sant Cugat (Cottet, HP, Nino Álvarez, Sant Cugat Esports, Tous, Grup Catalana Occident, Fluidra i Pastisseria Sàbat) per reflexionar sobre el teixit econòmic local.