L'atur baixa lleugerament a Sant Cugat durant el mes de febrer


  • Comparteix:

Al conjunt de la comarca, el nombre de desocupats ha tornat a pujar

Al conjunt de la comarca, el nombre de desocupats ha tornat a pujar

L'atur a Sant Cugat ha disminuït lleugerament durant el mes de febrer, al contrari que al conjunt de la comarca, on el nombre de desocupats ha tornat a pujar per segon mes consecutiu. A la nostra ciutat, actualment busquen feina un total de 1.568 persones, tres menys que el mes de gener.

El mes de febrer ha acabat amb 1.568 persones desocupades a Sant Cugat, el que significa una lleugera baixada respecte les dades del primer mes de l'any. Al conjunt del Vallès Occidental, la tendència és la inversa. Per segon mes consecutiu, l'atur ha pujat a la comarca, tot i que durant el mes de febrer l'increment ha estat més suau.

Si el mes de gener va acabar amb 976 nous aturats al Vallès Occidental, ara s'han d'afegir 353 desocupats més, que s'han comptabilitzat durant el mes de febrer. En total, a la nostra comarca hi ha 29.225 persones inscrites a les Oficines de Treball de la Generalitat, de les quals més d'un 58% són dones. Per sectors productius, el dels serveis és el més afectat per l'atur, seguit de la indústria i la construcció.

El municipi de la comarca que ha registrat un increment major, en nombres absoluts, durant el mes de febrer ha estat Terrassa, que ha sumat 190 persones més a les llistes de desocupats. A Sabadell, l'increment ha estat de 160 persones, i a Castellar del Vallès de 55. A la resta de poblacions de la comarca les variacions han estat mínimes, amb petits augments i descensos, com és el cas de Sant Cugat.

El Vallès Occidental és, després del Barcelonès, la segona comarca de Catalunya en nombre de persones sense ocupació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.