Seguiment desigual de la vaga als petits comerços


  • Comparteix:

El seguiment de la vaga durant la vaga va ser desigual en el comerç local. Des de Sant Cugat Comerç s'ha situar en un 80 per cent el seguiment ala convocatòria. Tot i la tranquilitat de la jornada, es va produir algun petit incident ja que una dotzena de botigues del carrer Santa Maria van llevar-se amb el pany de la porta amb silicona.

Els piquets van fer acte de presència ahir al matí al Carrer Santa Maria, on van injectar silicona als panys d'una dotzena de botigues. Després d'obrir les portes, els comerciants van iniciar la seva feina de manera normal, tot i que el fluxe comercial va ser una mica reduït.

Entre els botiguers afectats, el sentiment era de preocupació ja que hi havien rumors que en les següents hores els piquets passarien de nou per aquesta zona. Si aquesta visita es produeix, els comerciants no dubten a tancar a fi d'evitar més incidències.

Rosa Coll és botiguera de la Galeria Comercial Santa Maria i considera que, amb aquesta actuació, els piquets han vulnerat els seus drets:

Rosa Coll

El fet que els piquets en obliguin a tancar ho considero una manca de llibertat


La situació va ser ben diferent al carrer Santiago Rusiñol, on la majoria de comerços van obrir sense cap problema. La normalitat es repetia a les places Octavià i Augusta, mentre que a la Casa Cultura no va desfilar cap persona durant el matí.

Segons Sant Cugat Comerç el seguiment de la vaga va ser del 80%. Maria Eulàlia Egea s'ha felicitat pel seguiment de la convocatòria tot i lamentar que algunes botigues del centre decidissin obrir

Maria Eulalia Egea



Alguns comerços que van decidir obrir es van trobar amb alguna pintada a les seves façanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.