L'Associació d'Empresaris de Sant Cugat comença a caminar


  • Comparteix:

55 empreses han participat a la sessió de constitució que ha servit per crear una junta gestora a l'espera de nomenar la junta directiva

55 empreses han participat a la sessió de constitució que ha servit per crear una junta gestora a l'espera de nomenar la junta directiva

55 empreses de la ciutat han participat en l'acte de constitució provisional de la nova Associació d'Empresaris de Sant Cugat. La reunió ha servit per aprovar l'esborrany dels estatuts i constituir una comissió gestora que s'encarregarà provisionalment de la gestió de l'Associació fins el 12 d'abril, data en que es presentarà oficialment la nova entitat. L'alcalde Lluís Recoder ha inaugurat la jornada i ha aprofitat per demanar als empresaris que actuïn com interlocutors entre les empreses i les administracions.

Una vuitantena de representants d'empreses santcugatenques han assistit a l'acte de constitució provisional de la nova Associació d'Empresaris de Sant Cugat, una entitat que neix amb l'objectiu de reforçar el dinamisme de l'eix econòmic de la B-30, fomentar les relacions entre les empreses de la nostra ciutat i promoure la imatge empresarial del municipi.

La reunió d'aquest dimecres ha servit per aprovar l'esborrany dels estatuts i constituir una comissió gestora formada per 12 empreses que s'encarregaran de la gestió de l'Associació fins el 12 d'abril. En aquesta data està previst presentar de manera oficial l'Associació, aprovar definitivament els estatuts i nomenar la junta directiva.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha inaugurat la jornada i ha remarcat la importància de constituir una associació com aquesta, necessària per potenciar el teixit empresarial. Recoder ha demanat als empresaris que actuïn com interlocutors davant l'administració per mantenir sempre una porta oberta al diàleg per interès de la comunitat.

Lluís Recoder

Per interès de vostès, per defensar conjuntament els seus interesos per promoure la imatge de la ciutat i per actuar com interlocutors davant l'administració. És important tenir la porta oberta constantment per el diàleg.


L'alcalde també ha afegit que espera que aquest projecte serveixi perquè Sant Cugat passi a ser una ciutat model per altres municipis d'arreu del món, i sobretot d'Europa, no només en el camp econòmic, sinó també social i mediambiental.

Lluís Recoder

El projecte encaixa dins un projecte que vol que Sant Cugat pugui ser mirall de moltes ciutats d'Europa. Volem que Sant Cugat sigui un model de ciutat, en els àmbits econòmics, però també socials i mediambientals.


Recordem que el dia 12 d'abril tindrà lloc l'acte oficial de la constitució de l'entitat empresarial, i que serà aleshores quan es donin a conèixer els objectius d'aquesta agrupació, així com el nom de les empreses que en formaran part i els integrants de la primera junta directiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.