Sant Cugat recupera l'antic model de bodegues amb l'obertura de La Bodegueta

El local vol ser un punt de trobada on tastar embotits, formatges i vins de proximitat

La terrassa de La Bodegueta, al carrer Major / Foto: Cedida

Economia

Publicat el 17/feb/23 per Elisenda De Ferrer

Sant Cugat estrena La Bodegueta, un nou espai on poder menjar embotits de la ciutat i formatges del Pirineu. Robert Garcia i Marc Terés, socis del restaurant, tenen l'objectiu de convertir el local en un punt de trobada referent entre els ciutadans. La bodega, situada al número 5 del carrer Major ofereix productes de proximitat, a més d'una carta variada de vins d'arreu de Catalunya.

Els propietaris, que ja compten amb un altre local a la plaça de Pep Ventura, El Celler d'en Medir, volen recuperar l'esperit de les antigues bodegues: "La gent anava a prendre el vermut o a sopar d'una manera més informal i espontània", declara Garcia. De l'espai de La Bodegueta, els seus propietaris en destaquen "la petita terrassa sota les arcades", així com "les fotos antigues de Sant Cugat" que hi ha exposades.


DECLARACIONS

Robert Garcia

Hem creat diversos racons on poder estar a gust, i sota de les arcades tenim una petita terrassa i ahir vam estar molt contents, millor del que podíem pensar. Demà estarem preparats pel ball de gitanes i totes aquelles persones que vulguin fer l'esmorzar, el vermut, el dinar i el sopar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio