SCC s'acomiada amb optimisme davant unes bones perspectives de futur pel comerç local


  • Comparteix:

El sopar ha estat amenitzat per Teatre de Guerrilla i ha servit per donar el relleu a la nova Federació d'Associacions de Comerciants

El sopar ha estat amenitzat per Teatre de Guerrilla i ha servit per donar el relleu a la nova Federació d'Associacions de Comerciants

El comerç de Sant Cugat inicia una nova etapa carregada d'optimisme i amb unes bones perspectives de futur. Aquest ha estat el missatge que han coincidit a donar tant els comerciants com l'alcalde durant el sopar de comiat de Sant Cugat Comerç. Després de 25 anys, aquesta associació ha tancat definitivament les seves portes amb la satisfacció d'haver acomplert un somni: unir tot el comerç de la ciutat en una federació.

Unes 200 persones han assistit al sopar de comiat de l'associació de comerciants de la nostra ciutat. I és que després de 25 anys, Sant Cugat Comerç ha posat punt i final a una etapa de l'associacionisme comercial i ha tancat les seves portes. Això sí, ho ha fet amb un bon regust de boca per la feina feta, que després d'aquest quart de segle ha culminat amb el que en alguns moments havia semblat un somni però que a data d'avui és una realitat: unir tot el comerç en la Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat.

Així ho ha expressat la presidenta de Sant Cugat Comerç, Maria Eulàlia Egea, que ha volgut agrair el suport rebut tant per associats com per les administracions i ha encoratjat a la nova federació a consolidar-se i representar tot el comerç de la ciutat.

Maria Eulàlia Egea

Avui Sant Cugat Comerç tanca definitivament la paradeta però amb molta satisfacció, perquè suposa obrir una paradeta més gran: la federació.


De la seva banda, el president de la nova Federació, Josep Lluís Galvany, ha agraït la tasca feta fins ara per Sant Cugat Comerç, assegurant que els hi ha deixat el llistó molt alt.

Josep Lluís Galvany

Vull donar les gràcies a Sant Cugat Comerç, a totes les juntes que hi ha hagutn però sobretot a la última, sobretot per la creació de la Federació. Esperem arribar a la cota tant alta que ens han posat.


En el mateix sentit s'ha expressat l'alcalde, Lluís Recoder, que ha recordat que el comerç de Sant Cugat viu aquests dies un moment històric, amb l'acomiadament de Sant Cugat Comerç després de 25 anys i l'inici de la nova federació, que suposa un pas més en l'associacionisme comercial del municipi. Tot això, coincideix a més amb l'aprovació de Pla d'Ordenació d'Equipaments Comercials, el POEC, que segons l'alcalde augura un molt bon futur als establiments de la ciutat. Lluís Recoder ha demanat la implicació de tots per convertir el comerç local en un referent, aquí i a fora.

Lluís Recoder

Ens diu que els comerciants de Sant Cugat teniu molts motius per sentir-vos optimistes, i tot això ho hem de fer plegats, entre tots per aconseguir que la ciutat sigui un punt de referència comercial.


El sopar de comiat de Sant Cugat Comerç, que coincidia també amb el seu 25è aniversari, ha estat amenitzat per la companyia Teatre de Guerrilla, que enmig de bromes i una forta dosi d'ironia, han estat també els encarregats de fer el sorteig de diverses minicadenes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.