Del patrocini a la col·laboració entre empreses i entitats: ja no són només diners, són valors

L'Ajuntament i Solideo han organitzat una jornada per fomentar vincles entre el teixit econòmic i social


  • Comparteix:

Imatge dels participants en la jornada / Foto: Ajuntament

Imatge dels participants en la jornada / Foto: Ajuntament

Generar oportunitats, crear valor i enfortir la xarxa entre empreses, entitats i administració. Aquest ha estat l'objectiu de la jornada organitzada aquest dijous per l'Ajuntament i Solideo, que ha aplegat unes 150 persones per, precisament, propiciar col·laboracions. I és que els patrocinis ja no són només una aportació econòmica, s'han convertit en un vincle de valors compartits per generar noves oportunitats i afrontar de manera conjunta els reptes de futur.

Així ho ha expressat l'alcaldessa, Mireia Ingla, qui ha recordat que aquests reptes de futur requeriran la implicació del teixit empresarial i també associatiu de la ciutat. De fet, Ingla ha reiterat el suport de l'Ajuntament a les entitats. "Ningú ha de patir perquè farem tot el que tenim compromès", ha afirmat Ingla.

Moment de la jornada

Moment de la jornada / Foto: Ajuntament

I en aquest sentit, han recollit el guant les empreses i entitats. Algunes d'elles fa anys que mantenen convenis de patrocinis i, d'altres, són més recents. En tots els casos, però, coincideixen que la responsabilitat social corporativa de les empreses aborda una nova visió més vinculada a la cooperació i la col·laboració, que no pas un simple acord econòmic.

És el cas de Solideo i el Patí Hoquei Sant Cugat. El CEO i cofundador de Solideo, Rafael Reyes, i el secretari del club, Toni Garcés, coincideixen que la seva aliança està promoguda pels valors compartits.

La jornada, desenvolupada a la seu de Solideo a Sant Cugat (a la carretera de Rubí), ha comptat també amb l'experiència de Roche Diagnostics i la Unió Ciclista, Catalana Occidente i l'Orquestra Simfònica del Vallès, el Centre de Fisioteràpia Sant Cugat i els Castellers, i d'HP.

També hi han estat presents la tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila, la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, i el coordinador de Respon.cat, Josep Maria Canyelles.









Mireia Ingla

Treballar en xarxa amb el sector privat i també les entitats, que complementen que aquesta ciutat pugui tirar endavant.

Rafael Reyes

Ajudem aquestes entitats a desenvolupar la seva activitat, però volem també transmetre com a empresa els valors que tenim al seu entorn.

Toni Garcés

El que ens interessa és que ens tenen en compte, es preocupen de nosaltres. Amb l'Ajuntament tenim una relació més distant i amb Solideo és molt cordial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.