Sant Cugat acollirà la Nit de l'Empresa de la CECOT a l'octubre

La patronal repartirà els premis que reconeixen el recorregut i progrés empresarial de l'any en un acte al Teatre-Auditori

26a Edició de la Nit de l'Empresa / Foto: ACN

Economia

Publicat el 14/mar/23 per César Martínez

Sant Cugat acollirà per primer cop La Nit de l'Empresa de la CECOT el pròxim 26 d'octubre. La 28a edició, que es farà al Teatre-Auditori, arriba amb un canvi en el nom de l'acte per reconèixer tots els empresaris de la xarxa d'empreses catalanes i adaptar-se a la realitat actual. A més, la CECOT farà els lliuraments dels Reconeixements al Progrés Empresarial.

Un altre dels motius perquè Sant Cugat sigui l'escollida per tornar a fer l'acte és per la necessitat de trobar un espai idoni on poder entregar els premis i que els assistents puguin fer 'networking'. Des de la CECOT, expliquen com en edicions prèvies es buscava un espai per a un miler d'assistents i, per això, enguany han apostat per fer-ho en un lloc que complís aquest requisit, com és el Teatre-Auditori.

El president de la CECOT, Xavier Panés, ha explicat els motius d'aquest canvi de nom a La Nit de l'Empresa. "Quan parlem de les empreses ho fem de manera integral, incloent-hi la propietat, l'accionariat, l'equip de governança i l'equip de professionals de les plantilles", ha afirmat.