La mostra Sant Cugat Actiu comptarà amb 170 estands i també amb diferents activitats lúdiques i culturals


  • Comparteix:

L'organització espera superar els 78.000 visitants de l'anterior edició

L'organització espera superar els 78.000 visitants de l'anterior edició

Prop de 170 estands ompliran la carpa del Sant Cugat Actiu, que enguany se celebrarà els dies 29 i 30 d'abril i 1 de maig al Parc de l'Arboretum. En total, seran 100.000 metres quadrats que aplegaran una àmplia mostra de l'oferta comercial i empresarial de la ciutat, així com també altres activitats com una mostra gastronòmica i diferents actes organitzats per entitats socials i culturals.

La mostra bianual Sant Cugat Actiu, que aplega el comerç, la indústria i els serveis de la nostra ciutat, obrirà les seves portes el proper 29 d'abril fins l'1 de maig. La vuitena edició de la mostra aplegarà prop de 170 estands de diferents empreses de la ciutat amb la voluntat de presentar un gran aparador del comerç de Sant Cugat. Així ho ha explicat el regidor de Comerç, Josep Romero, al programa Barra Lliure d'aquesta emissora.

Romero també ha destacat la bona oportunitat que brinda aquesta mostra per donar a conèixer als nous santcugatencs l'oferta comercial de la ciutat.

Josep Romero

És una oportunitat única perquè els veïns nous puguin veure que Sant Cugat no és només una ciutat maca, sinó que és una ciutat viva. La finalitat és mostrar tota l'oferta que hi ha a Sant Cugat.


Amb aquesta mateixa voluntat de donar a conèixer una ciutat 'viva', la fira aplegarà el dissabte 30 d'abril diferents activitats de entitats culturals. De la mateixa manera, el diumenge 1 de maig serà el torn dels restaurants de la ciutat que oferiran una mostra gastronòmica als visitants.

La fira Sant Cugat Actiu d'enguany estarà ubicada al parc de l'Arboretum en una carpa de 100.000 metres quadrats i s'espera superar els 78.000 assistents de la darrera edició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.