Sant Cugat, la ciutat amb menor taxa d'atur de l'Estat

Amb un 5,2% d'atur, la ciutat torna a encapçalar el rànquing de municipis amb menor taxa d'atur, una posició que ja havia ocupat el 2018


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del centre de Sant Cugat / Foto: Flickr Premsa Sant Cugat

Imatge d'arxiu del centre de Sant Cugat / Foto: Flickr Premsa Sant Cugat

Sant Cugat és el municipi amb la menor taxa d'atur de l'Estat espanyol, segons apunta l'informe 'Indicadors urbans' de l'Institut Nacional d'Estadística (INE) que analitza les xifres d'ocupació de 2022. Amb només un 5,2%, la ciutat encapçala el rànquing de municipis amb menors taxes d'atur, seguida de Pozuelo d'Alarcón (5,8%), Sant Sebastià (6,5%) i Las Rozas (6,7%). Les dades de Sant Cugat milloren respecte l'informe de 2021 de l'INE, en què l'indicador de la taxa d'atur es va situar en un 6,4%. En aquest sentit, les dades de 2022 milloren en més d'un punt les de 2021.


CONSULTA AQUÍ L'INFORME 'INDICADORS URBANS' DE L'INE

Municipis amb menor taxa d'atur a l'Estat espanyol (any 2022)




Sant Cugat ja va ocupar el 2017 i el 2018 la primera posició al rànquing de municipis amb menor taxa d'atur de l'Estat. De fet, les dades de 2022 són les millors des que l'INE publica l'informe 'Indicadors urbans' amb xifres de municipis de més de 20.000 habitants.

Evolució de la taxa d'atur al municipi





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.