Sant Cugat participa a les jornades sobre comerç a Tortosa

Economia

Publicat el 26/jun/02 per Sílvia

El funcionament del petit comerç és compatible amb l'arribada de les grans superfícies. Aquesta és una de les conclusions de les jornades sobre comerç celebrades a Tortosa, on va acudir el regidor de comerç, Jaume Tubau.

"Noves estratègies i tendències comercials, residencials i d'oci". Aquest va ser el tema central de les jornades que va organitzar l'Ajuntament de Tortosa, amb motiu d'aprofundir sobre el model de comerç dels municipis catalans.

El regidor de Comerç, Consum, Indústria i Serveis, Jaume Tubau, va assistir a aquesta taula rodona per a explicar l'experiència del comerç local de Sant Cugat, després de l'arribada de les grans superfícies. Tubau va centrar el seu discurs en el paper del Centre Comercial A cel Obert en el teixit comercial, sobretot després de la signatura del Pla de Dinamització:

Jaume Tubau

El petit comerç pot funcionar bé amb l'arribada de les grans superfícies


D'altra banda, Tubau ha comentat que el comerç local ha evolucionat molt des del 1996, moment en què va signar-se el Pla de Dinamització Comercial. El regidor de Comerç ha explicat com veu, a dia d'avui, el comerç local:

Jaume Tubau

El comerç d'avui a Sant Cugat és molt professionalitzat i s'adapta completament al ciutadà


En el decurs de la seva visita, Tubau va fer especial menció del procés de vianantització engegat per l'Ajuntament per facilitar l'accés dels ciutadans a l'àrea comercial.