Sant Cugat atrau els empresaris de Barcelona pels elevats preus dels locals


  • Comparteix:

Sant Cugat és un dels municipis de l'àrea metropolitana que més atrau l'activitat econòmica de Barcelona, davant els preus elevats dels locals a la ciutat comtal. Segons les immobiliàries Forcadell i Aguirre Newman, diversos projectes permetran que, a partir del 2003, Sant Cugat compti amb gairebé 140.000 metres quadrats més d'oficines.

Sant Cugat, com altres municipis de l'àrea metropolitana, ofereix als empresaris nombrosos avantatges que no es troben a Barcelona ciutat. Entre aquests s'inclouen oficines més espaioses, preus més baixos i la possibilitat d'adquirir l'oficina. Des d'Aguirre Newman s'assegura que els empleats s'acostumen ràpidament a treballar fora de Barcelona, perquè molts ja s'han vist obligats a viure fora de la ciutat comtal.

A l'hora de cercar la seva nova ubicació, les empreses principalment valoren l'emplaçament, les bones comunicacions i la consolidació. Altres factors que es tenen en compte és la disposició de serveis complementaris propers per als treballadors, com ara centres comercials.

Les empreses que han mostrat més interès per traslladar-se són les del sector de les assegurances, les de productes de gran consum i d'altres relacionades amb la docència, el teletreball i les institucions públiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.