El nou escorxador de Can Calopa ja està oficialment inaugurat


  • Comparteix:

Durant la inauguració s'ha descobert una placa commemorativa

Durant la inauguració s'ha descobert una placa commemorativa

El nou escorxador municipal, situat al sector de Can Calopa, s'ha inaugurat oficialment aquest dissabte, després de 4 mesos d'activitat per rodar les instal·lacions. El nou equipament ha suposat una inversió de més de 6 milions d'euros, aportats pels socis concessionaris.

Aquesta és la tercera ubicació que ocupa l'escorxador, que fins l'any 71 estava prop de la Casa de Cultura i, fins fa uns mesos, a l'avinguda de Ragull. El nou equipament estalviarà molèsties als veïns dels entorns del Monestir, i a més permetrà ampliar la capacitat de producció de l'escorxador. Segons el concessionari del servei, Josep Massó, el nou equipament dóna feina a 32 treballadors i és un dels escorxadors més moderns:

Josép Massó

Es un escorxador modern, que compleix tots els requisits actuals i futurs i també vetlla per la qualitat dels animals


L'alcalde ha descobert la placa commemorativa i ha assegurat que el trasllat permet allunyar l'escorxador de les zones de creixement urbà, i garantir unes bones comunicacions per la seva activitat. Segons Lluís Recoder, l'Ajuntament va cedir els nous terrenys pel nou escorxador per aconseguir dues importants fites per la ciutat.

Lluís Recoder

L'Ajuntament ha aconseguit dos objectius: tenir un bon escorxador, i millorar la circulació i l'entorn del Monestir


El nou edifici es va començar a construir l'octubre del 2002, i ha costat més de sis milions d'euros. La línia de vacum del nou equipament té una capacitat superior a les 40 unitats per hora, mentre que la de oví és de 200 animals per hora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.