La consultora GFT, amb seu a Sant Cugat, tanca el 2004 amb una facturació de més de 36 milions


  • Comparteix:

La multinacional centralitza a Sant Cugat la seu mundial per al sector financer

La multinacional centralitza a Sant Cugat la seu mundial per al sector financer

La consultora alemanya GFT, amb la seu central espanyola a Sant Cugat, ha aconseguit superar les seves previsions de vendes durant el 2004 i ha facturat més de 36 milions d'euros en aquest període, un 27% més que el 2003. Des de fa 10 mesos, la multinacional centralitza a la nostra ciutat la seva seu mundial per al sector financer.

Durant el passat exercici, GFT ha obtingut uns beneficis abans d'impostos d'1,9 milions d'euros amb la internacionalització de les activitats de GFT a l'Estat espanyol. La facturació de la consultora de tecnologies de la informació ha estat de 36,3 milions d'euros en aquest període, un 27,3% superior respecte al 2003.

Prop d'un 65% del volum total d'aquestes vendes s'ha aconseguit fora del mercat espanyol, especialment a través de projectes a Gran Bretanya, Alemanya, Itàlia, Brasil i França, segons ha informat la companyia en un comunicat.

GFT és una consultora tecnològica, filial del grup alemany GFT, que opera a l'Estat espanyol des de l'any 1996. El 2002, la companyia va instal·lar el seu centre de desenvolupament tecnològic a Sant Cugat, i el juny del 2004 la seu santcugatenca es va convertir en el centre mundial de GFT per al sector financer. A la nostra ciutat treballen 330 empleats, tres quartes parts de la plantilla total de la divisió espanyola de GFT.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.