Sant Cugat Comerç estudia la possibilitat de crear una targeta de crèdit


  • Comparteix:

L'associació Sant Cugat Comerç estudia la possibilitat de crear una targeta de crèdit per als comerços de la ciutat, que beneficiarà tant als botiguers com als compradors. Aquesta i altres iniciatives poden rebre un impuls important un cop l'associació de botiguers s'ha integrat a la junta directiva de l'Agrupació de Botiguers de Catalunya.

Sant Cugat Comerç va participar ahir a la primera reunió com a vocal de la junta de l'Agrupació de Botiguers de Catalunya. La presidenta de Sant Cugat Comerç, Maria Eulàlia Egea, ha assegurat que, gràcies a aquesta vocalia, es podrà impulsar la creació d'una targeta de crèdit, que beneficiarà tant als botiguers com als compradors. Un altre avantatge és que els permetrà incidir en temes com els horaris comercials.

Maria Eulàlia Egea

La liberalització d'horaris només beneficia les grans superfícies comercials


Egea ha assegurat que comptar amb una vocalia a la junta de l'ABC és un reconeixement important a la feina que s'ha fet fins ara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.