La vuitena mostra Sant Cugat Actiu espera rebre unes 70.000 visites aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Un total de 130 empreses participaran enguany a la fira

Un total de 130 empreses participaran enguany a la fira

Uns 70.000 visitants passaran per la vuitena Mostra Sant Cugat, que se celebrarà al Parc de l'Arborètum entre el 29 d'abril i l'1 de maig. Aquesta és la previsió dels seus organitzadors -l'Ajuntament, la Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat i la Cambra de Terrassa- que han destacat que la Mostra és un reflex del dinamisme d'una ciutat en creixement i, alhora, d'un poble que no perd el caliu. Per aquest motiu, la fira es complementarà amb activitats culturals i gastronòmiques i una mostra d'entitats de cultura popular i tradicional, entre d'altres propostes.

130 empreses de tots els sectors, que ocuparan un total de 184 estands, mostraran a la ciutadania fins l'1 de maig la seva oferta comercial, industrial i de serveis. La vuitena edició de la mostra Sant Cugat Actiu ocuparà enguany una superfície de 25.000 metres quadrats al Parc de l'Arborètum, amb un recinte tancat de 6.250 metres quadrats.

Una de les novetats d'aquesta edició és que els organitzadors han convidat als FGC a participar-hi, per celebrar el 25è aniversari del Metro del Vallès. També hi serà present Turisme de la Diputació de Barcelona, que muntarà un bus per promocionar el turisme a la seva demarcació.

Tampoc no hi faltaran els estands de l'Ajuntament, que enguany se centraran en explicar als santcugatencs les característiques de les zones de nou creixement de la ciutat. Així ho ha explicat l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Un any més, l'Ajuntament muntarà un estand i enguany explicarem les noves zones de creixement, i transmetrem que creixement i identitat no han d'anar separats. També farem una crida al civisme.


A més, hi haurà nombroses activitats paral·leles, com una mostra gastronòmica amb la presència de 16 restauradors de la ciutat, una mostra d'entitats de cultura popular i tradicional i una altra de l'associació Firart, activitats esportives i un espai lúdic infantil. Coincidint amb l'Any del Llibre i la Lectura, la Biblioteca del Mil·lenari acollirà una mostra del Taller Triangle titulada 'El bosc interior', i en el marc dels actes de celebració del Dia Internacional de la Dansa, la plaça del Centre Cultural acollirà diversos espectacles a càrrec de companyies i escoles de dansa del municipi.

El regidor de Comerç, Josep Romero, ha destacat la importància d'aquesta fira per donar a conèixer als nouvinguts l'àmplia i dinàmica oferta comercial, industrial i de serveis de la nostra ciutat.

Josep Romero

Sant Cugat creix, cada dos anys tenim 5.000 nous habitants que no coneixen l'oferta comercial i de serveis. La Mostra reflecteix que som una ciutat viva i dinàmica.


En aquest sentit, Romero ha afegit que una tercera part de les empreses que participen enguany al Sant Cugat Actiu ho fan per primera vegada, fet que demostra, segons el regidor de Comerç, que la vida econòmica de la nostra ciutat és molt dinàmica.

De la seva banda, el president de la Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat, Josep Lluís Galvany, ha explicat que és la primera vegada que aquesta nova entitat participa a la Mostra, i ha dit que, tot i que els hauria agradat poder preparar-se amb més temps, els comerciants estan satisfets de poder mostrar la seva oferta a la ciutadania.

Josep Lluís Galvany

Ens fa molts il·lusió. És la primera vegada que hi participem i ens hauria agradat haver tingut més temps, però esperem poder atendre a tots els visitants i ensenyar-los la nostra oferta.


La vuitena Mostra Sant Cugat Actiu obrirà les portes aquest divendres a les 10 del matí i s'allargarà fins diumenge, amb un horari de 10 del matí a 9 de la nit. Ràdio Sant Cugat (RSC) i Televisió de Sant Cugat (TVSC) seran els mitjans oficials de la Mostra i oferiran una programació especial en directe des d'un dels estands de la fira.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.