El Servei d'Autoempresa dóna suport a les noves empreses a la 8a mostra Sant Cugat Actiu


  • Comparteix:

Tres noves empreses compartiran un estand a la fira, que obre les portes divendres

Tres noves empreses compartiran un estand a la fira, que obre les portes divendres

Tres noves empreses creades a través del Servei d'Autoempresa de l'Ajuntament compartiran un estand de la mostra Sant Cugat Actiu, gràcies a la coordinació del Servei d'Ocupació Municipal (SOM). L'objectiu d'aquesta iniciativa és donar-se a conèixer gràcies a aquest gran aparador del comerç i la indústria de la ciutat.

Després de l'èxit de la passada edició, el Servei d'Ocupació Municipal (SOM) ha decidit tornar a contractar un estand a la fira Sant Cugat Actiu perquè les empreses creades amb el suport del Servei d'Autoempresa tinguin l'oportunitat de mostrar-se a un cost més baix del que els suposaria fer-ho independentment. Al mateix temps, també es persegueix difondre el servei d'assessorament a la creació d'empreses del SOM, com explica el tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon.

Toni Ramon

Som conscients de tota la vessant d'oportunitats que ofereix la mostra i pot ser molt positiu per les empreses mostrar-se en aquest aparador. També es persegueix difondre el Servei d'Autoempresa del Servei d'Ocupació Municipal.


Les tres empreses, creades amb el suport del Servei d'Autoempresa, que enguany compartiran estand són Socialcan, una mútua veterinària, Jardineria Ambato, que ofereix serveis de jardineria, i Veri Soft, una empresa que s'ocupa de verificar softwares. El SOM ha ofert a les tres noves empreses la possibilitat de coordinar-se i els ha facilitat un espai de reunió i assessorament tècnic sobre el disseny de l'estand.

D'altra banda, el tinent d'alcalde de Polítiques Socials ha explicat que des del passat mes de desembre, l'Ajuntament s'ha homologat com a entitat acreditada del Servei d'Autoempresa. Fins llavors, aquest assessorament s'oferia a través d'un conveni de col·laboració amb una altra entitat acreditada. Toni Ramon ha fet una valoració molt positiva d'aquest temps en què l'Ajuntament presta directament el servei.

Toni Ramon

Des que som entitat acreditada s'han multiplicat les visites i el nombre d'atencions. Aiò ens porta a parlar d'unes molt bones xifres aquest any 2005, en què ja s'han creat nou empreses. És un servei que ja havíem comentat anteriorment que volíem potenciar.


Recordem que el servei d'Autoempresa del SOM ofereix suport a les persones que volen posar en funcionament una iniciativa empresarial, analitza la viabilitat del projecte i informa sobre els tràmits a seguir per endegar l'empresa així com dels ajuts i subvencions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.