Ferrer, reconeguda per Asepeyo per la seva sensibilització en prevenció

L'empresa local ha recollit el segon premi ex aequo en aquesta categoria

Mònica Fiori Ferrer, a la dreta, és directora of Health, Safety & Wellbeing / Foto: Asepeyo

Economia

Publicat el 25/març per Redacció

Ferrer Internacional ha aconseguit el segon premi ex aequo en la categoria de 'Millor campanya de sensibilització preventiva' en la 11a edició dels Premis Asepeyo Antoni Serra Santamans a les millors pràctiques preventives. Els premis convocats per Asepeyo, amb hospital a Sant Cugat, volen reconèixer aquelles empreses associades que hagin destacat pels seus resultats en matèria de prevenció de riscos laborals.

L'empresa va rebre el passat dijous, en un acte a Madrid, aquesta distinció per "Hablemos de salud mental", un projecte que impulsa una cultura de benestar que inclou aspectes físics, mentals i emocionals.

El 2022 es va iniciar aquesta campanya que tenia com a objectiu visibilitzar la salut mental i trencar amb el seu estigma, promovent la presa de consciència i entenent què es pot fer com organització i com individu per fomentar i normalitzar la salut mental.

La santcugatenca Ferrer es considera una empresa farmacèutica BCorp, amb el propòsit "d'utilitzar el seu negoci per lluitar per la justícia social". Fundada a Barcelona el 1959, està focalitzada en les malalties pulmonars vasculars i intersticials i en els trastorns neurològics. Està present en més d'un centenar de països i compta amb un equip de més de 1.800 persones.