La reconeguda marca de conserves de peix Espinaler obre a Sant Cugat el seu primer restaurant, més enllà del que té a Vilassar de Mar, d’on és originària l’empresa centenària. L’establiment, situat a la plaça d’Octavià, ofereix a partir d’aquest dimarts producte Espinaler, però també altres tapes, a través d’una col·laboració amb Belbo, gestors del restaurant Favola, ubicat al mateix lloc i que va tancar fa uns mesos.
De fet, el mateix grup Belbo és l’encarregat de dirigir aquest nou local amb un concepte, això sí, molt diferent. El xef executiu del grup, Juanjo Rodríguez, ha explicat a Cugat Mèdia que la idea és oferir una proposta informal amb producte de molta qualitat, el 80% de la qual serà Espinaler i la resta altres tapes artesanals. D’aquesta manera, l’establiment obrirà a partir de les 11 h i fins a les 23 h de manera ininterrompuda. El xef executiu també avança que aquest és “el primer de molts” locals que volen obrir arreu de l’Estat de la mà d’Espinaler.

