La nova línia de rodalies de Renfe C-7 es presentarà dilluns i va des de Martorell fins a l'Hospitalet de Llobregat


  • Comparteix:

La nova línia 7 de rodalies de Renfe, entre l'Hospitalet de Llobregat i Martorell, es presentarà oficialment aquest dilluns a la tarda, en un acte a l'estació de Renfe de Coll Favà. La jornada comptarà amb la presència de la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, el delegat del govern espanyol a Catalunya i els alcaldes de Sant Cugat i Rubí. De moment no hi ha però una data per la posada en marxa definitiva d'aquest servei, que ha de servir per connectar la nostra comarca amb el Baix Llobregat, i en un futur amb el Vallès Oriental.

Finalment, i després d'anys de reclamar-ho, aquest dilluns es presentarà oficialment la línia de rodalies de Renfe entre Martorell i l'Hospitalet de Llobregat, que aprofita el traçat de la línia de mercaderies entre El Papiol i Mollet. Amb el nom de C-7, aquesta línia comença a a l'Hospitalet de Llobregat, passa per Barcelona Sants, Cerdanyola, UAB, Sant Cugat, Rubí, Castellbisbal i arriba fins a Martorell, on enllaça amb la línia C-4 fins a l'Hospitalet, per tal de completar el cercle.

De moment però, tot i la presentació del servei, encara no es coneix la data de la seva posada en marxa per als usuaris, que podria endarrerir-se encara uns dies més. Tampoc no hi ha informació ni de les freqüències ni dels horaris.

Recordem que des de la delegació del govern espanyol a Catalunya i des de Renfe havien manifestat el comprimís de posar en marxa aquest servei durant el primer trimestre d'aquest any, i posteriorment durant el mes d'abril, amb la voluntat de donar resposta a una reivindicació històrica de Sant Cugat i, en general, dels municipis de l'entorn, que reclamen la possibilitat d'unir per mitjà de transport públic les comarques del Vallès Oriental, l'Occidental i el Baix Llobregat. De moment però, aquesta reclamació no es complirà al cent per cent, ja que en una primera fase la línia no arribarà al Vallès Oriental, a Mollet, sinó que es quedarà a Cerdanyola.

L'acte de presentació de la nova línia de rodalies C-7 de Renfe està previst per aquest proper dilluns, a les 18 hores, i comptarà amb la presència de la minsitra de Foment, Magdalena Álvarez, el delegat de govern espanyol a Catalunya, Joan Rangel, l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder i l'alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, entre d'altres autoritats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.