L'Associació d'Empresaris veu positiu el seu primer mes d'existència i reclama millores als parcs empresarials


  • Comparteix:

40 empreses de la ciutat ja formen part de l'entitat

40 empreses de la ciutat ja formen part de l'entitat

L'Associació d'Empresaris de Sant Cugat valora molt positivament el seu primer mes de vida i ha començat ja a definir els seus objectius a curt termini. Entre les prioritats de l'entitat, destaquen la posada en marxa d'un pla de comunicació i la millora dels parcs empresarials del municipi, per situar Sant Cugat com una de les ciutats catalanes capdavanteres en el sector empresarial.

El primer mes d'existència de l'Associació d'Empresaris de Sant Cugat ha servit per concretar els objectius a curt termini de l'entitat. A partir d'ara, l'entitat definirà un pla de continguts, un pla de comunicació i un pla econòmic per tal d'anar desenvolupant la seva activitat en els propers mesos.

L'associació ja aplega 40 empreses del municipi, amb una vocació per a la millora de l'entorn empresarial santcugatenc. Així ho ha dit el president de l'entitat, Frederic Boix, en declaracions al magazín 'Barra Lliure' d'aquesta emissora.

Frederic Boix

Sant Cugat és el municipi amb més empreses del Vallès. És un lloc ideal perquè s'estableixin les empreses. El que volem és que Sant Cugat estigui ben situat en el mapa empresarial.


Tot i que Boix considera que la situació empresarial de Sant Cugat és bona, també ha volgut remarcar que encara hi ha una sèrie de mancances que afecten als parc empresarials de la ciutat. En aquest sentit, el president de l'Associació d'Empresaris ha reclamat millores en temes com l'enllumenat, la senyalització, els serveis i el transport, entre d'altres.

Frederic Boix

Podem fer-ho millor en temes com senyalització, infraestructures i comunicació exterior. També en seguretat i transport. Volem col·laborar perquè això sigui una realitat.


L'Associació d'Empresaris de Sant Cugat es va constituir oficialment el passat 12 d'abril. En un mes, l'entitat ha passat de 30 empreses adherides a les 40 que aplega en aquests moments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.