Sant Cugat compta amb una nova proposta gastronòmica especialitzada en cuina argentina: Reloco Lomitería Argentina. El restaurant, que va obrir portes ara fa quatre mesos al passeig de Francesc Macià, 84, té el 'lomito', un entrepà típic de l'Argentina com a plat estrella. A part d'aquest sandvitx, l'establiment també està especialitzat en milaneses i empanades. El director general del restaurant i la gerent, Joan Sola i Alba Fernández, han passat pel magazín 'Faves comptades' on han explicat aquest projecte gastronòmic que busca convertir 'el concepte d'entrepà en una experiència gourmet'.
ESCOLTA-HO
Pots escoltar el magazín 'Faves comptades' de dilluns a divendres de 10 h a 12 h al 91.5 FM i a cugat.cat/directe
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.